#ideeëngenoeg

Een idee overvalt je in de badkuip of aan de keukentafel, midden in de nacht of na je eerste koffie. Gek genoeg zijn het vaak de lijnen of begrenzingen die het creatief brein van de BEO’s triggeren. “Hmm dat kan niet? Maar als we nou eens…” Een paar liter koffie, wat gegoogle en getelefoneer later, ligt er een concept.

We leven in een boeiende tijd. Een tijd vol uitdagingen en een tijd vol regels en lijnen. Samen met jou, je team, je bedrijf, je klanten, willen we kijken hoe we tussen die lijnen kunnen kleuren om te komen tot een haalbaar, maar minstens zo creatief event. Covid of niet, bij Beo hebben we #ideeëngenoeg

1000 puntjes op de i.

De Universiteit van Antwerpen vroeg BEO om met hen de examens en tweede zit op alternatieve locaties en volledig coronaproof op poten te zetten. Duizenden stippen werden gespoten, signalisatie werd gedrukt, neem hier een kijkje voor meer details. Ook de infodag van de UA en de Bachelorbeurs van de UGent kregen een 2020-editie waarin de veiligheid gewaarborgd werd en de eventdoelstellingen gehaald. Helemaal iets anders waren de sportactiviteiten voor Stad Antwerpen, wat een ambiance! Ook met voldoende afstand kan er samen gesport en gespeeld worden. Lees hier meer.

Uw event binnen de looplijnen? Oog voor de hygiënemaatregelen èn oog voor uw eventdoelstelling? Creatief registreren? Wij gaan samen met u graag de uitdaging aan.

COVID OF NIET, BIJ BEO HEBBEN WE #IDEEËNGENOEG