Team.

Wat doen wij

Bij BEO beginnen we graag met een wit blad. Alles is mogelijk! Waar gaan we heen, wie
gaan we aanspreken, wat gaan we hen vertellen? We stappen graag met onze klant de lege ruimte in; met de nodige creativiteit zijn de opties oneindig. Dit uitstapje leidt in veel gevallen tot een jarenlange samenwerking.

BEO heeft alles in huis voor 360˚ ondersteuning bij uw evenement, maar biedt ook graag hulp bij een specifiek onderdeel van een project. We werken steeds op maat, volgens uw wensen en voorkeuren. Ons team bundelt een brede waaier aan ervaring en know-how en richt haar pijlen op drie domeinen; eigenzinnige beursstanden, spraakmakende evenementen en doeltreffend veldwerk.

BEO beschikt over een ruim magazijn met in-huis productie atelier en allerhande logistieke opties, dit alles om de hoek van het Antwerpse Sportpaleis. Onze stockage is zowel fysiek als digitaal tiptop geregeld. In onze eigen webapplicatie, de BEO Eventshop, wordt de volledige planning, budgettering en de productvoorraad opgevolgd.

Laat u zich graag verrassen maar niet achteraf? Houdt u van persoonlijke service en
aandacht voor uw vragen? Praat u graag over zotte ideeën èn concrete omlijningen? Kom dan zeker eens langs bij ons op kantoor in hartje Antwerpen voor een koffie en een goed gesprek. Oh en vergeet uw wildste plannen niet…

DE BEO HEEFT EEN GROOT SPRAAKVERMOGEN, OOK AL HOORT ZIJ NIET TOT DE PAPEGAAIACHTIGEN. HET IS EEN SLIMME VOGEL DIE ZICH ALTIJD PROFESSIONEEL EN FLEXIBEL OPSTELT. EEN CORRECTE SERVICE EN AFWERKING TOT IN DE PUNTJES IS HET TROTSE RESULTAAT.

BEO’S HOUDEN WERK EN PRIVÉ GRAAG IN BALANS, MAAR ZIJN ALTIJD BETROKKEN EN BEHULPZAAM. DE BEO TREKT ROND IN GROEPJES VAN ROND DE ZEVEN INDIVIDUEN IN DE BOOMKRONEN DER EVENEMENTEN.

DOE GERUST EENS EEN BABBEL WANNEER U ZE TEGENKOMT; BEO’S ZIJN SOCIALE DIEREN EN GEHEEL EN AL ONGEVAARLIJK.